0 bed and breakfast in Wijtschate gevonden

Wijtschate: Huur een vakantiewoning in Wijtschate in de regio West-Vlaanderen en geniet van een gezellige vakantie. Een vakantiewoning in Wijtschate ligt op 19 km van Lille. De op drie na grootste stad van Frankrijk, Lille, wordt vaak over het hoofd gezien als een plaats om te bezoeken. Maar met een instroom van hipsters, fantastische toegang tot drie Europese hubs en een indrukwekkende cultuurscène er is veel meer in Lille dan op het... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter

Wijtschate:

Huur een vakantiewoning in Wijtschate in de regio West-Vlaanderen en geniet van een gezellige vakantie. Een vakantiewoning in Wijtschate ligt op 19 km van Lille. De op drie na grootste stad van Frankrijk, Lille, wordt vaak over het hoofd gezien als een plaats om te bezoeken. Maar met een instroom van hipsters, fantastische toegang tot drie Europese hubs en een indrukwekkende cultuurscène er is veel meer in Lille dan op het eerste gezicht te zien is. De stad ligt dicht bij de Belgische grens en is de belangrijkste stad in de Franse regio Nord-Pas-de-Calais, die net als Rijsel niet echt de reputatie heeft om toeristen binnen te trekken, ondanks het feit dat het twee Unesco-werelderfgoed locaties herbergt.

Oostende ligt op 49 km van een vakantiewoning in Wijtschate. De internationale luchthaven Oostende en Brugge bevindt zich op 47 km. Bekijk de B&B's en Wijtschate en je zal versteld staan van de opties!

Overnachten met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!